حیات طیبه

مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِّن ذَکَرٍ أَوْ أُنثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا کَانُواْ یَعْمَلُونَ «نحل 47»

حیات طیبه

مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِّن ذَکَرٍ أَوْ أُنثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا کَانُواْ یَعْمَلُونَ «نحل 47»

حیات طیبه
آخرین نظرات

۱۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۳ ثبت شده است

   مدت زمانیست کوتاه اما طولانی که عده ای ندای رفع حصر، برای کسانی که به خاطر فتنه انگیزی در سال 88  و بعد آن را داشتند و در حصر خانگی به سر میبرند را شعار خودشان ساخته اند و هر از چند گاهی به آن می پردازند .

  اما باید دانست که اینها همه از یک سرچشمه می آید ، سرچشمه همان است که شعار تقلب در انتخابابات 88 از آنجا جاری شد و عده ای  هم سریع به آن دامن زدند و تکرار کردند .

  حال دوباره این سرچشمه ندای رفع حصر را بعد آن ماجرا  مدتهاست که به جریان انداخته و دوباره هم عده ای در حال تکرار آن هستند که گویی رابطه ای نا گسستنی بین این درونی ها با آن سرچشمه بیرونی هست  که هیچ گاه قرار نیست گسسته شود ، به هر قیمتی حاضرند تا همه جوره در خدمت همان سرچشمه بیرونی باشند ، نمیدانم چه سری هست اما امید وارم روزگاری برسد که اینها به این نتیجه برسند کسی که دنبال چوب میگرده برای تنبیه دیگران قطعا خودش تنبیه میشود و آن هم چه تنبیهی ...

 ان شاالله که آن روز دیر نباشد و زودی بفهمند که نباید به دنبال برنامه ها و طرح های صهیونیسم بین الملل رفت.

  این صدای رفع حصر هم که از وزارت امور خارجه آمریکا بلند شده ، یا اینهایی که در داخل به دنبال رفع حصر هستند دچار اشتباه شده اند که اکنون دیگر باید به این نتیجه رسیده باشند که شیطان بزرگ هم همین شعار را دارد و به دنبال همین امر هست چون حتما نفعی در آن برای خود می بیند ، با این بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا دیگر بهر است به خودشان بیایند و بدانند که راهی اشتباه را طی کرده اند و توبه کنند و یا اینکه آگاهانه به دنبال این امر هستند که حسابشان جداست ...

۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ بهمن ۹۳ ، ۲۲:۲۵
  • ۵۹۱ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *

    مذاکره معنایش این است که دو طرف سعی کنند به نقطه‌ی مشترک برسند؛ خب این معنایش این است که یک‌طرف نخواهد همه‌ی آنچه را مورد علاقه‌ی او و مورد توقّع اواست تحقّق پیدا کند. آمریکایی‌ها این‌جورند... همه‌ی آنچه هم قرارداد بسته میشود بین مسئولین ما و بین طرف مقابل، باید روشن، واضح، غیر قابل تفسیر و تأویل باشد. این‌جور نباشد که طرف مقابل - که با دبّه‌کردن و چک‌وچانه زدن، کار خود را پیش میبرد - بتواند باز سر قضایای گوناگون، بهانه‌گیری کند، دبّه در بیاورد.
    رهبر انقلاب ۹۳/۱۱/۱۹

    دریافت تمام تصاویر با حجم 3.4 MB

    http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=28898#239171

    ۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ بهمن ۹۳ ، ۱۴:۳۶
  • ۵۲۴ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *

    سانتریفیوژ همان کانال سوئز است! سانتریفیوژ یک قطعه از یک محصول تکنولوژیکی است و کانال سوئز یک منطقه‌ی جغرافیایی. شاید این سؤال پیش بیاید که مگر شباهت این دو در چه چیزی است که اجازه‌ی این تشبیه را به خود می‌دهیم؟
    آن چیزی که این ‌دو را به هم متصل می‌کند «ژئوپلیتیک» است. جغرافیا، در دوره‌ای از تاریخ معاصر که کشورها برای قوی‌ بودن، هدف خود را تصرف سرزمین‌های مهم قرار می‌دادند، نقش ویژه‌ای در عالم سیاست پیدا می‌کند. در همین دوره است که جنگ‌های مهمی برای تصرف نقاط کلیدی آغاز می‌‌گردد و خون‌های زیادی ریخته می‌شود. به آن نقاط کلیدی، نقاط ژئوپلیتیکی گویند. در این زمان، چون نیروی دریایی و تجارت دریایی نقش محوری را برای سلطه داشت، تصرف «عناصر قدرت دریایی اجازه می‌دهد که آن کشور با صدایی سخن گوید که دیگران به آن توجه کنند.»[۱]

    در دوره‌ی استعمار سرزمینی، داشتن این نقاط استراتژیک، یعنی مواضع نزدیک به آب‌هایی که کشتی‌ها در آن به هم نزدیک می‌شدند یا از طریق آن انتقال کالاهای تجاری، نیروهای رزمی و یا پشتیبانی آن صورت می‌گرفت، سبب قدرت‌ یافتن آن کشور می‌شد و به همین دلیل بود که بیسمارک، مؤسس آلمان قدرتمند، گفته بود که ما بدون مستعمره نمی‌توانیم یک قدرت دریایی بزرگ باشیم. دماغه‌ی امیدنیک در جنوب آفریقا، تنگه‌ی هرمز در خلیج فارس، کانال سوئز در قاره‌ی آفریقا و... نقاطی هستند که به نقاط کلیدی معروف بودند.
      مصر منهای کانال سوئز
    تا اواسط قرن نوزدهم، کشتی‌های تجاری این امکان را نداشتند که از راه دریا و از بین دو قاره‌ی اروپا و آفریقا، خود را به آسیا برسانند، بلکه باید یا به مصر می‌رفتند و از آنجا از راه زمینی خود را به آن ‌سوی خشکی می‌رساندند و دوباره بارها را بر کشتی سوار می‌کردند و یا از راه جنوب قاره‌ی آفریقا و با دور زدن این قاره و عبور از دماغه‌ی امیدنیک، خود را به آسیا مخصوصاً هندوستان می‌رساندند.

    دنیای امروز تغییر کرده است. دیگر نزاع‌های اصلی بر سر سرزمین و تصرف فیزیکی آن نیست. به همین دلیل هم کلیدهای دنیا تغییر کرده‌اند. یکی از عناصر کلیدی ژئوپلیتیک آینده، «انرژی» است که حرکت چرخ‌های اقتصادی را تأمین می‌کند.

    مصر در این ایام، در اختیار دولت عثمانی است، اما نیروهای فرانسوی مصر را تصرف کرده‌اند و این سرزمین زیر چکمه‌ی نیروهای نظامی ناپلئون است. مردم مصر قیام می‌کنند، محمدعلی پاشا که ارتشی را مجهز کرده است، با کمک مردم، فرانسویان را از مصر بیرون می‌کند و اجازه نمی‌دهد انگلیسی‌ها به‌جای آن‌ها بیایند. او که بنیان‌گذار مصر نوین است، سلسله‌ی خدیوان را در مصر تأسیس می‌کند، اما زمان بدین‌صورت نمی‌گذرد. خدیویان بعد از محمدعلی پاشا، مانند او توانمند نبودند و با وام‌هایی که از خارجی‌ها گرفتند، مصر را به کشوری بدهکار تبدیل کردند. کار به آنجا رسید که مصر برای رفع بدهی‌اش مجبور شد کانال سوئز را که تازه افتتاح شده و به بهره‌برداری رسیده بود، به انگلیس‌ واگذارد و بدین‌ترتیب، مصر نقطه‌ی ژئوپلیتیک خود را از دست داد. با حضور در مهم‌ترین نقطه‌‌ی جغرافیایی که اروپا را به آسیا از راه قاره‌ی آفریقا و از راه دریا متصل می‌کرد، انگلستان نه‌تنها قوی‌تر از رقبای دیگرش از جمله فرانسه در آن دوره‌ی تاریخی شد، بلکه مصر استقلال‌یافته از فرانسه، اسیر دست انگلستان شد. آن‌چنان دخالت انگلستان بر اوضاع مصر بالا رفت که در اوایل قرن بیستم، مصر رسماً تحت‌الحمایه‌ی استعمار انگلستان شد و آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت.

      امروز منهای ژئوپلیتیک
    دنیای امروز تغییر کرده است. دیگر نزاع‌های اصلی بر سر سرزمین و تصرف فیزیکی آن نیست. به همین دلیل هم کلیدهای دنیا تغییر کرده‌اند. یکی از عناصر کلیدی ژئوپلیتیک آینده، «انرژی» است که حرکت چرخ‌های اقتصادی را تأمین می‌کند. در روزگاری که انقلاب صنعتی به وقوع پیوست، مردم جهان وابستگی انکارناپذیری به انرژی‌های فسیلی پیدا کردند. دلیل اینکه ایران برای استعمارگران غربی از ۱۹۰۸ میلادی به این‌سو مهم‌تر شد، این بود که علاوه بر همسایگی با هندوستان، سفره‌های زیرزمینی نفتی در آن کشف شد و این‌ها همان اهدافی بود که باعث می‌شد استعمارگران وقت، ایران را به دو قسمت کنند. شمال ایران و امتیاز شیلات به روس‌ها رسید و جنوب را با نفتش انگلیس‌ها برداشتند.

    اما امروز با رو به پایان ‌بودن سفره‌های زیرزمینی فسیلی و همچنین سیاست بهره‌وری از آن، تلاش برای یافتن انرژی‌های جایگزین امری حیاتی شده است. در حقیقت، گذر از عصر استفاده از سوخت‌های فسیلی، یکی از همان نقاطی است که قدرت‌های آینده را معلوم می‌کند. ابعاد بازار انرژی جهانی بسیار گسترده است. براساس گزارشی که در سال ۸۸ در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص صورت گرفت، «برآوردها نشان می‌دهد که حجم بازار انرژی در حد پانزده هزار گیگاوات است. از نظر ارزش، این صنعت متجاوز از شش تریلیون دلار گردش مالی ایجاد می‌کند که رقمی در حدود یک دهم ارزش اقتصاد جهان است. برآورد نشان می‌دهد که حجم بازار انرژی جهان در سال ۲۰۵۰ میلادی، متجاوز از سی هزار گیگاوات خواهد رسید.»[۲]

    سانتریفیوژِ امروز، کانالِ سوئزِ دیروز است. سانتریفیوژ یکی از همان نقاط ژئوپلیتیکی است که در دست هرکسی باشد، می‌تواند کشورهای دیگر را وابسته به خود کند. به همین دلیل تا زمانی که آن نقطه‌ی ژئوپلیتیک را داشته باشیم، «دشمن فعلاً نمى‌آید با آرمان‌ها، معارضه‌ى صریح بکند.»

    ارزان بودن و سهولت استفاده از انرژی جایگزین، الزامات انکارناپذیر عبور از سوخت فسیلی خواهد بود. کشورهایی که می‌خواهند مستقل باشند و زور نشنوند، باید با بهره از انرژی‌های جایگزین، یعنی مجموعه‌ای از انرژی‌های باد، آب، خورشید و هسته‌ای، برای خود بسته‌های انرژی ایجاد کنند. امروز حتی برخی از کشورها با استفاده از فناوری‌های نوین، نسل جدیدی از بهره‌برداری از سفره‌های زیرزمینی را به‌ راه انداخته‌اند. در این میان، سهم انرژی هسته‌ای به دلیل ارزان، غنی و پرظرفیت بودن، در تأمین سوخت آینده بیشتر است و اگر امروز در دنیا چالش بر سر انرژی هسته‌ای وجود دارد، دلیلش این است که عده‌ای از کشورها به دنبال انحصار این نقطه‌ی کلیدی هستند تا توانایی تولید «اورانیوم غنی‌شده» یعنی همان «سوخت هسته‌ای» را فقط در اختیار خود داشته باشند. سوخت هسته‌ای همان چیزی است که نقش نفت و گاز امروز را برای نیروگاه‌های تولید انرژی در آینده‌ای نه‌چندان دور، بازی خواهد کرد. اقتصاد دهه‌های آینده متصل است به چرخیدن سانتریفیوژها. به همین دلیل هم هست که الزاماً باید «سهم برق هسته‌ای ایران تا سال ۲۰۳۰ (۱۴۰۷ شمسی) به ده درصد برسد.»[۳]
    سانتریفیوژِ امروز، کانالِ سوئزِ دیروز است. سانتریفیوژ یکی از همان نقاط ژئوپلیتیکی است که در دست هرکسی باشد، می‌تواند کشورهای دیگر را وابسته به خود کند. به همین دلیل تا زمانی که آن نقطه‌ی ژئوپلیتیک را داشته باشیم، «دشمن فعلاً نمى‌آید با آرمان‌ها، معارضه‌ى صریح بکند.»[۴] اما «اگر ما عقب‌نشینى کردیم، به‌صراحت هم می‌رسد.»[۵] زیرا برای زندگی‌مان وابسته به او خواهیم شد که اگر شدیم، استقلالمان را از دست خواهیم داد؛ یعنی آرمانمان را، یعنی آن سبو می‌شکند و آن پیمانه می‌ریزد...

    پی‌نوشت‌ها:
    [۱]. ازغندی، علیرضا، مسائل نظامی و استراتژیک معاصر، سمت.
    [۲]. خلعت‌بری، فیروزه، رویکرد آینده‌پژوهی به آینده‌ی انرژی در ایران، مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، سال ۸۸.
    [۳]. معاون برنامه‌ریزی شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه‌ی انرژی اتمی ایران، ایرنا:
    http://www۷.en.irna.ir/fa/News/۸۱۴۸۱۹۶۲/
    ۴ و ۵. دیدار رهبر انقلاب اسلامی با مردم قم.

    منبع : http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=28870

    ۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ بهمن ۹۳ ، ۱۴:۳۲
  • ۵۷۴ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *

    حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش و پدافند هوایی، با تبیین علت و هدف اصلی دشمنی ۳۶ ساله و ادامه دار دولت آمریکا و خطای محاسباتی آنها برای به زانو درآوردن و تحقیر ملت ایران، به رفتار و عملکرد منطقی و مستدل ایران در مذاکرات هسته ای و رفتار غیر منطقی و باج خواهانه طرف مقابل اشاره و تأکید کردند: ملت ایران در روز ۲۲ بهمن نشان خواهد داد که زیر بار حرف زور نمی رود و پاسخ هر تحقیر کننده ای را نیز با ضربه متقابل خواهد داد.
    ۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ بهمن ۹۳ ، ۱۴:۲۷
  • ۶۳۸ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *

     

    دیپلماسی ره‌‌بــر/ حجّت‌الاسلام پناهیان درگفتگو با «خبرگزاری دانشجو»؛

    حجت الاسلام پناهیان با بیان اینکه «باید بررسی کرد که چرا این نامه تا این اندازه با اقتدار نوشته شده است» خاطرنشان کرد: علّت این است که آمادگی پذیرش حق بسیار بالا رفته و این یکی از مقدمات ظهور است.

    «حجت الاسلام علیرضا پناهیان» در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص ارتباط «نامه مقام معظم رهبری به جوانان غرب» با «شرایط و مقدمات ظهور» گفت: به عنوان مقدمه باید گفت که بعضی ها نسبت به لفظ «ظهور» و هرگونه بحث درباره ظهور و زمان آن، حساسیت زیادی دارند. حتی اگر بخواهیم بدون تعیین وقت برای ظهور، درباره عوامل نزدیک شدن به آن و محقق شدن برخی از آنها سخن بگوییم، نسبت به آن حساسیت منفی نشان می دهند و بلافاصله آن را نوعی «توقیت» عنوان می کنند.

    ۲ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۹۳ ، ۱۰:۰۳
  • ۷۰۳ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *

    l

    ۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ بهمن ۹۳ ، ۱۶:۴۰
  • ۶۱۵ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *

     

    حجم : ۲۷.۸ مگابایت‌

    مدت زمان :۰۶:۴۰ ‌

    دانلود

    منبع : http://snn.ir/detail/video/382194/202

    ۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۳ ، ۲۲:۰۵
  • ۵۱۸ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *


    50-راه آسان برای توسعه پوشالی:

    پنجاهمین شماره از مقالات شفاهی جناب استاد رحیم‌پور ازغدی در سایتrahimpour.ir   عرضه شده است. ضمناً متن کامل پیاده شدة این سخنرانی، در سه بخش به خوانندگان تقدیم می‌شود. بخش نخست متن این سخنرانی در ذیل همین صفحه ارائه شده و دو بخش دیگر آن در روزهای آینده در همین سایت منتشر خواهد شد.

     راه آسان برای توسعه پوشالی:

    «تنبلی در مدیریت»، «دیکتاتوری در سیاست»، «ذلّت در دیپلماسی»

     گفتاری از استاد حسن رحیم‌پور(ازغدی)

    برای ادامه متن و دانلود صوت به ادامه مطلب مراجعه کنید

    ۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۳ ، ۱۵:۲۵
  • ۸۳۱ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *
    ۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۳ ، ۱۲:۵۷
  • ۶۹۸ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *
    21/01/2015

    بسم الله الرحمن الرحیم

    إن الأحداث الأخیرة فی فرنسا وما شابهها فی بعض الدول الغربیة أقنعتنی أن أتحدّث إلیکم مباشرة.
    أتحدّث إلیکم أیّها الأعزة دون أن اتجاهل دور والدیکم، لأنی أرى مستقبل شعبکم وأرضکم بأیدیکم، وأرى أن الإحساس بضرورة معرفة الحقیقة فی قلوبکم أکثر حیویة ووعیاً. وکذلک فإنی لا أخاطب الساسة والمسؤولین عندکم لأنی أتصور أنهم بعلمٍ ودرایةٍ منهم فصلوا درب السیاسة عن مسار الصدق والحقیقة.
    حدیثی معکم عن الإسلام وبصورةٍ خاصةٍ عن الصورة التی یعرضونها عن الإسلام لکم.

    ۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۳ ، ۰۸:۵۷
  • ۶۶۴ نمایش
  • * فرزندان عاشورا * Sons Of Ashura *