بعد از انتخابات 88 پنج هزار نفر را علیه ایران آموزش دادیم
گروه بینالملل مشرق- "هیلاری کلینتون" وزیر خارجه سابق آمریکا و یکی از سیاستمداران بانفوذ در این کشور اخیراً کتابی به نام "انتخابهای سخت" را منتشر کرده است. کلینتون در این کتاب به تشریح تصمیمهای سختی پرداخته که در دوران تصدی وزارت خارجه مجبور شده است بگیرد. وی داستانهای زندگی خود را در طی 4 سالی که وزیر امور خارجه آمریکا بود بازگو میکند.
هیلاری کلینتون در بخشی از کتاب خاطراتش به مسئله اغتشاشات بعد از انتخابات ریاستجمهوری در ایران نیز اشاره کرده و وی مینویسد: "دولت باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا در سالهای بعد از اغتشاشات انتخابات ریاستجمهوری سال 1388 در ایران با صرف دهها میلیون دلار به آموزش بیش از 5000 نفر از مخالفان ایران در سراسر دنیا پرداخت." کلینتون در فصل 18 این کتاب مباحث مختلفی را درباره ایران مطرح کرده و تاریخچه روابط ایران و آمریکا، برنامه هستهای ایران و مسائل مربوط به انتخابات ریاستجمهوری ایران در سال 1388 را مورد بررسی قرار داده است.
وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خود با اشاره به حمایتهای پشت پرده وزارت خارجه تحت امرش از اغتشاشات سال 1388 ایران مینویسد: "تیم من در وزارت خارجه در پشت صحنه، تماسهای مستمری با فعالان در داخل ایران برقرار میکرد و با مداخلهای فوری توانست از توقف توئیتر به خاطر تعمیرات جلوگیری کند. اگر توئیتر تعطیل میشد تظاهراتکنندگان یکی از ابزارهای مهمشان برای ارتباط را از دست میدادند."
کلینتون در ادامه با اشاره به حمایتهای دولت اوباما از مخالفان ایران در سالهای بعد از اغتشاشات میافزاید: "ما در سالهای بعد دهها میلیون دلار هزینه کردیم و بیش از 5 هزار فعال را در سرتاسر دنیا آموزش دادیم." وزیر خارجه سابق آمریکا در بخش دیگری از این کتاب تأکید میکند به نظر وی دولت اوباما باید حمایت فعالتری از مخالفان داخلی ایران در زمان اغتشاشات به عمل میآورد، اما سپس اعتراف میکند مشخص نیست که آیا چنین رویکردی به نتایج دیگری از آنچه اتفاق افتاد، ختم میشد یا خیر.
قبل از انتخابات ریاستجمهوری ایران در سال 1388 تحرکات متعددی در آمریکا برای حمایت از مخالفان داخلی در ایران آغاز شده بود. به عنوان مثال در سال 2008، در فاصله یک سال مانده به انتخابات، روزنامه آمریکایی "نیویورکر" گزارش داد کنگره با درخواست جورج دبلیو بوش، رئیسجمهوری وقت این کشور برای اختصاص 400 میلیون دلار جهت حمایت از مخالفان در ایران و بیثبات کردن این کشور موافقت کرده است.
کنگره، خود در اقدامی جداگانه در سال 2006 قانونی موسوم به "قانون حمایت از آزادی در ایران" را تصویب کرد که ضمن تشدید تحریمها علیه ایران، 10 میلیون دلار به حمایت از مخالفان داخلی در این کشور اختصاص میداد. کاندولیزا رایس وزیر خارجه وقت آمریکا مدت کوتاهی بعد، خواستار اختصاص بودجهای 75 میلیون دلاری شد تا با اقداماتی نظیر افزایش فعالیت شبکههای ماهوارهای، برنامههای فرهنگی و تأسیس دفتری به نام "دفتر امور ایرانیان" براندازی حکومت ایران را پیگیری کند.
منبع :http://www.mashreghnews.ir/fa/news/376707
میگم : حالا چرا یه عده ای میگن که بابا فتنه کجا بود یه اشتباهی بود تموم شد رفت ، اینقدر به مسئله فتنه اهمیت ندین بزار بره پی کارش ، هی میگید فتنه فتنه ، هی مستند پخش میکنید آبروی همه رو میبرید ، بابا بیخیال همه دور همیم خوش میگذره ، ما هم که با مردمیم پس نگید فتنه ، بگید اشتباه ، ...
حالا به نظر شما چه جوابی باید داد به این ها ؟ نه ، خداوکیلی چه جوابی ؟
همراهی بادشمن اون هم از طرف .... یک اشتباه بود و تموم شد رفت !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هین راحتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟